SPLOŠNI

POGOJI

Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne trgovine  so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in so v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem, ki jo upravlja podjetje ASPIRE, Teja Muršec s.p.

Cene

Vse cene v spletni trgovini www.aspirefitplan.com so navedene v evrih (EUR), vse cene vsebujejo DDV, razen če je napisano drugače in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene in popusti veljajo v trenutku oddaje naročila. Rok veljavnosti akcijskih ponudb je lahko časovno omejen in je posebej označen na vidnem mestu v naši spletni trgovini.

Naročila v Sloveniji

Naročila lahko oddate preko interneta vsak dan od 0.00 do 24.00 ure, ali nam pošljete email sporočilo na  v primeru posebnih želja. Naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12. ure bodo v primeru zaloge odposlana v roku 1-2 delovnih dni. Maksimalen čas za odpošiljanje izdelkov, ki jih je potrebno personalizirati je 8 delovnih dni. V primeru, da ob naročilu izdelka ni na zalogi oz. potrebujemo za odpošiljanje več časa, vas o tem predhodno obvestimo preko email sporočila. Ko odpošljemo naročilo boste prejeli potrditev na vaš email naslov, za večje pakete dopišemo tudi kodo sledljivosti.

Kaj naj storim, v primeru, da potrebujem več dodatnih informacij o produktu ali, če potrebujem pomoč pri spletnem nakupu? 

Pošljite nam email z vašim vprašanjem na info@aspirefitplan.com ali nas pokličite na 040 393 617.

Z veseljem vam bomo pomagali. :)

Kako opravim spletni nakup?

Naročila lahko oddate preko interneta vsak dan od 0.00 do 24.00 ure, ali nam pošljete email sporočilo na  v primeru posebnih želja. Naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12. ure bodo v primeru zaloge odposlana v roku 1-2 delovnih dni. Maksimalen čas za odpošiljanje izdelkov, ki jih je potrebno personalizirati je 8 delovnih dni. V primeru, da ob naročilu izdelka ni na zalogi oz. potrebujemo za odpošiljanje več časa, vas o tem predhodno obvestimo preko email sporočila. Ko odpošljemo naročilo boste prejeli potrditev na vaš email naslov, za večje pakete dopišemo tudi kodo sledljivosti.

Kdaj lahko pričakujem paket?

Vedno se trudimo, da je paket pri vas v najhitrejšem možnem času. Ko je paket odposlan boste na email prejeli potrdilo (priporočamo vam, da preverite tudi mapo “nezaželeno” v kolikor niste prejeli takojšnega emaila ob naročilu in ko paket odpošljemo). V kolikor pošiljke ne prejmete v roku treh delovnih dni, od dneva, ko ste prejeli email o odposlanem izdelku, nas obvezno kontaktirajte na info@aspirefitplan.com, da preverimo in uredimo vaše naročilo. Naš cilj je, da vsak problem rešimo pozitivno za vas. :)

Plačila

Omogočamo več načinov plačila:

• Plačilo s kreditno kartico

• Plačilo preko Pay Pal

• Plačilo po predračunu

   V primeru plačila po predračunu je potrebno urediti nakazilo najkasneje v roku 4 delovnih dni.

 

Podatki za nakazilo:

ASPIRE, Teja Muršec s.p, Brdinje 1, 2390 Ravne na Koroškem
IBAN: SI56 0400 0027 6177 856
BIC: KBMASI2X
Referenca: številka naročila

 

Plačilo po povzetju z gotovino je možno samo ob predhodnem dogovoru. V primeru, da želite naročilo oddati s plačilom po povzetju nas o tem predhodno obvestite na info@aspirefitplan.com ali na telefonsko številko 040 393 617. Vaše naročilo bomo osebno zabeležili in odposlali.

Dostava

Vsi izdelki naročeni v spletni trgovini so k vam poslani preko Pošte Slovenije najkasneje v roku 5 delovnih dni. Strošek poštnine:

Slovenija = 3,80 € (brezplačna poštnina ob naročilu nad 80 €)

Evropska unija = 10 €

Preostali svet = 10 €

 

V primeru plačila z gotovino ob prevzemu pošiljke je poštnina višja za dodatek storitve za plačila z odkupnino. V posebnih primerih je lahko paket dostavljen preko GLS kurirske službe, kjer ste o tem predhodno obveščeni s prejemom sms-a s strani GLS kuriske službe. Naročila lahko pričakujete v roku treh delovnih dni od trenutka, ko je naročilo odposlano.

Lahko naročene izdelke vrnem?

Vaš nakup je varen. V primeru, da vam naročeni izdelki niso všeč, jih lahko vrnete in vam vrnemo kupnino. Prosimo upoštevajte, da stroške poštnine krije kupec. Naročene izdelke nam vrnite na naslov: ASPIRE, Teja Muršec s.p., Brdinje, 2390 Ravne na Koroškem. Izdelki, ki jih vrnete morajo biti nepoškodovani in brez sledi uporabe. Izdelke lahko vrnete v roku 14 dni od nakupa. Prav tako lahko izdelke zamenjate za drug izdelek. V primeru vračila ali menjave morate priložiti račun. 

Vračilo ni možno v primeru:

• Če ste naročili personaliziran izdelek (v kolikor ste naročili personaliziran izdelek in je ta poškodovan, nas obvestite in boste prejeli nov, enak izdelek).

• So na izdelku vidne sledi uporabe (izdelek je popisan, strgane strani, umazan … če izdelek ni več primeren za prodajo)​

V kolikor vaš vrnjen izdelek ni upravičen za vračilo ali menjavo, vam bomo izdelek vrnili na naše stroške.

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje ASPIRE, Teja Muršec s.p., se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Podjetje bo za nedoločen čas hranilo pridobljene osebne podatke, ki jih posredujete preko kontaktnega obrazca. Podjetje bo osebne podatke uporabilo izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Upravitelj spletne strani podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi se zaupa le naslov za dostavo in kontaktna telefonska številka (če v času dostave uporabnik oziroma kupec na naslovu ne bo dosegljiv). Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo. Izjemno razkritje osebnih podatkov le v primeru, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne strani www.aspirefitplan.com

 

 

Politika piškotkov

www.aspirefitplan.com

Spletna stran www.aspirefitplan.com za svoje nemoteno delovanje uporablja piškotke. S to Politiko piškotkov vam želimo zagotoviti splošne informacije o piškotkih, možnosti uporabnikov spletne strani ter informacije glede specifičnih piškotkov, ki jih uporablja www.aspirefitplan.com oz. jih z našim soglasjem uporabljajo tretje osebe. Ta Politika piškotkov je del Splošnih pogojev poslovanja in Politike zasebnosti spletne trgovine www.aspirefitplan.com

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik ob vašem obisku spletne strani. Spletni strani so piškotki v pomoč, da vas prepozna ob ponovnem obisku in nam posreduje informacije o vaših aktivnostih na naši spletni strani. Piškotki torej zbirajo informacije glede vaše uporabe spletne strani ter podatke glede vaše naprave, s katero dostopate do spletne strani. V tem primeru gre za vaš IP naslov, tip brskalnika in demografske podatke, v primeru da ste na našo spletno stran prišli preko druge povezave pa tudi URL naslov druge spletne strani.

Obstajajo različne vrste piškotkov. Z vidika njihove življenjske dobe (kako dolgo so shranjeni na vašem računalniku) ločimo »začasne oz. sejne« in »trajne oz. shranjene« piškotke. Začasni piškotki se shranijo le za čas vašega obiska na spletni strani in se samodejno zbrišejo v trenutku ko zaprete vaš spletni brskalnik. Na nasprotni strani, pa trajni piškotki ostanejo shranjeni na vaši napravi tudi potem, ko niste več na spletu. Na vaši napravi (računalniku, mobilnem telefonu) so shranjeni določen čas in se ponovno aktivirajo vsakič ko obiščete spletno stran, kjer so piškotki nastali.

 

Piškotki tretjih oseb

Da bi lahko svojim uporabnikom zagotovili najboljšo izkušnjo pri uporabi naših storitev, poleg lastnih piškotkov uporabljamo tudi piškotke uglednih tretjih oseb, kar nam pomaga optimizirati našo spletno stran in analizirati kako se naša spleta stran uporablja s strani uporabnikov. 

Prav tako vam bodo družbena omrežja (Facebook, Instagram, LinkedIn) piškotke nameščala glede na to, ali ste v njihovo storitev prijavljeni. Upravljanje njihovih piškotkov je urejeno s pogoji sodelovanja, ki ste jih uporabniki sprejeli ob registraciji na določeno socialno omrežje. 

Uporabljamo naslednje piškotke tretjih oseb: 

Google Analytics

Uporabljamo Google Analytics (analitično orodje Googla) za spremljanje prometa na spletni strani. Google Analyitics zbira podatke kot so: kako pogosto uporabnik obišče spletno stran, katere spletne strani obišče pred obiskom naše spletne strani, itd. Google Analyitics zbira le IP naslov, ki vam je dodeljen na dan obiska spletne strani, ne pa tudi imena ali druge identifikacijske podatke. Naša spletna stran www.aspirefitplan.com podatkov zbranih z Google Analytics ne kombinira s podatki zbranimi na drug način in s tem ne ugotavlja identitete obiskovalcev spletnih strani. Kljub temu da Google Analytics uporablja stalne piškotke, z namenom da vas tudi ob naslednjem obisku prepozna kot istega uporabnika, so omenjeni piškotki lahko uporabljeni samo s strani Googla. Pravice Googla do uporabe in posredovanja podatkov,ki jih pridobi s pomočjo Google Analyitics, so opredeljene skladno z naslednjima dokumentoma: Google Analytics Terms of Use in Google Privacy Policy. Google Analyticsu lahko onemogočite, da vas prepozna ob vašem naslednjem obisku spletne strani, tako da izključite funkcijo uporabe piškotkov v vašem spletnem brsklaniku. Podatke, ki jih pridobimo s pomočjo Google Analytics, uporabljamo izključno za namen izboljšave naše spletne strani. Teh podatkov ne prodajamo ali ne delimo s tretjimi osebami.

Google Ads

Uporabljamo Google Ads (oglaševalsko orodje Googla) za oglaševanje na spletni strani. Oglasi se prikazujejo na podlagi informacij, ki so shranjene v piškotkih, ki jih Google namesti v vaš računalnik. Besedilne datoteke (angl. text files) vključujejo informacije o vašem obisku naše spletne strani, zlasti oglede storitev, ki se preberejo med poznejšimi obiski naše ali drugih spletni strani zaradi posebnih priporočil za storitve. Piškotek vključuje naključni vzdevek. Če v določenem času obiščete našo spletno stran in si ogledate naše storitve vas Google lahko prepozna s pomočjo vzdevka, vendar vam teh podatkov ne more pripisati osebno. Mi ali Google teh podatkov ne bomo združili z vašimi osebnimi podatki in ne bomo razkrili vaših osebnih podatkov nobeni tretji osebi. Lahko preprečite shranjevanje in uporabo informacij v piškotku, ki ga je namestil Google s klikom na naslednjo povezavo http://www.google.com/ads/preferences, kjer lahko konfigurirate svoje nastavitve. Če želite več informacij o Googlovih pravilnikih o zasebnosti sledite naslednjima povezavama: https://safety.google/# in https://policies.google.com/privacy.

Facebook pixel

Uporabljamo Facebook pixel za boljše sledenje prometa, ki ga prejemo s strani Facebooka, ter za merjenje učinkovitosti oglasov in sponzoriranih objav. Facebook pixel bo na vašo napravo namestil več piškotkov, v kolikor se strinjate s piškotki tretjih oseb na naši spletni strani. Več o Facebook Pixel si lahko preberete na naslednji povezavi https://developers.facebook.com/docs/facebook-pixel/implementation/conversion-tracking, več informacij o Facebookovi politiki zasebnosti pa lahko najdete v njihovi Politiki piškotkov. 

 

Urejanje piškotkov

Uporabnikom spletne strani www.aspirefitplan.com ponujamo možnost, da se odločijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov. Pri tem opozarjamo, da njihova izključitev lahko privede do težav s spletno stranjo, pretiranega oglaševanja in drugih težav. 

Če boste soglasje za piškote dali, kasneje pa si boste premislili, boste morali ponastaviti svojo odločitev tako, da boste piškote izbrisali (navodila kako to storiti za vaš brskalnik so objavljena na povezavi spodaj). Po izbrisu boste ponovno dobili obvestilo, ali želite piškotke. 

6. Navodila za urejanje piškotkov v posameznih brskalnikih

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete. Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

  • Google Chrome

  • Internet Explorer

  • Safari

  • Firefox

  • Opera

 

Soglasje

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vam ta spletna stran nastavi piškotke na vaši napravi.

 

Dodatne informacije in kontaktni podatki:

V primeru, da potrebujete kakršne koli dodatne informacije, vam svetujemo da obiščete spletno stran www.aboutcookies.org ali www.whatarecookies.com.

V primeru da bi nas želeli kontaktirati, nam prosimo posredujte elektornsko sporočilo na elektronski naslov info@aspirefitplan.com

 

Spremembe politike piškotkov

Spletna stran www.aspirefitplan.com si pridružuje pravico, da lahko kadarkoli spremeni ali dopolni politiko piškotkov. Vaša odgovornost je, da se seznanite z vsemi morebitnimi spremembami. Datum zadnje politike piškotkov je zapisan v dokumentu. V kolikor imate v primeru sprememb kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte na info@aspirefitplan.com.

 

ASPIRE, Teja Muršec s.p.

Ravne na Koroškem, oktober 2020

 

 

 
 
Aspire Fit Plan