POŠTNINA

IN VRAČILA

Strošek poštnine

Vsi izdelki naročeni v spletni trgovini so k vam poslani preko Pošte Slovenije najkasneje v roku 5 delovnih dni.

Strošek poštnine:

Slovenija = 3,80 € (brezplačna poštnina ob naročilu nad 80 €)

Evropska unija = 10 €

Preostali svet = 10 €

 

V primeru plačila z gotovino ob prevzemu pošiljke je poštnina višja za dodatek storitve za plačila z odkupnino. V posebnih primerih je lahko paket dostavljen preko GLS kurirske službe, kjer ste o tem predhodno obveščeni s prejemom sms-a s strani GLS kuriske službe. Naročila lahko pričakujete v roku treh delovnih dni od trenutka, ko je naročilo odposlano. Obvestilo o poslanem naročilu boste vedno prejeli na email - preverite tudi mapo nezaželjene pošte. 

Lahko naročene izdelke vrnem?

Vaš nakup je varen. V primeru, da vam naročeni izdelki niso všeč, jih lahko vrnete in vam vrnemo kupnino. Prosimo upoštevajte, da stroške poštnine krije kupec. Naročene izdelke nam vrnite na naslov: ASPIRE, Teja Muršec s.p., Brdinje 1, 2390 Ravne na Koroškem. Izdelki, ki jih vrnete morajo biti nepoškodovani in brez sledi uporabe. Izdelke lahko vrnete v roku 14 dni od nakupa. Prav tako lahko izdelke zamenjate za drug izdelek. V primeru vračila ali menjave morate priložiti račun. 

Vračilo ni možno v primeru:

• Če ste naročili personaliziran izdelek (v kolikor ste naročili personaliziran izdelek in je ta poškodovan, nas obvestite in boste prejeli nov, enak izdelek).

• So na izdelku vidne sledi uporabe (izdelek je popisan, strgane strani, umazan … če izdelek ni več primeren za prodajo)​

V kolikor vaš vrnjen izdelek ni upravičen za vračilo ali menjavo, vam bomo izdelek vrnili na naše stroške.

Aspire Fit Plan