Aspire fit planer_low_3.jpg
  • Aspire Fit Plan
  • Aspire Fit Plan

Tukaj smo zato, da skupaj

NAJDEMO RAVNOVESJE

 

MINDSET

 Želimo te naučiti, da je potrebno v vsakodnevno rutino vnesti tudi čas za regeneracijo. Še posebej v dnevih, ki so bolj stresni in polni skrbi, je skrb za miselnost še posebej pomembna! Ura kakovostnega ukvarjanja na dan s sabo je ključ do pozitivne naravnanosti.

Aspire Fit Plan je mlado slovensko podjetje, ki filozofijo zdravega življenjskega sloga razumeva v drugačnih okvirih. Zagovarjamo gibanje, visoko motivacijo in trdo delo, a se hkrati zavedamo, da obstajajo trenutne želje. Burger, sladica, proteinski napitki ali sadje in zelenjava? – Odgovor je uravnoteženost. 

FITNESS

 Gibanje in aktiven življenjski slog pozitivno vplivata na naše zdravje, z vadbo uspešno preprečujemo znake izgorelosti in zmanjšujemo tveganje pred poškodbami. Pot do zastavljenih ciljev bomo poiskali skupaj. Pri tem pa poskrbeli, da boš brez pretiranega odrekanja spoznal način zdravega življenjskega sloga in pomembnost ohranjanja ravnovesja med vsem kar v življenju počneš. 

PREHRANA

 Pravilno izbrana živila in optimalno sestavljeni obroki, predstavljajo enega izmed pogojev za doseganje željenih ciljev. Vsak od nas ima svoj način življenja, nekateri dan presedijo v pisarni, drugi so aktivni celoten delovnik, zaradi tega je plan prehrane odvisen od naših potreb čez dan.

Aspire-fit-plan-logo-all.png
Aspire-fit-plan-planer-predstavitev-plat

ZAKAJ ASPIRE

FIT PLANER?

 Naša vizija teži k ravnovesju. Zavedamo se namreč, da je lahko življenje kot gugalnica. Včasih prenaša težja bremena, včasih lažja. Včasih polnočne prigrizke in včasih nasvete o prehranskih dopolnilih. Včasih pristane na trdih tleh, včasih nas požene v zrak. Življenje je kot gugalnica - vselej lahko zaniha. Ampak tu smo zato, da vam povrnemo ravnovesje. Aspire Fit Planer pa bo pri tem pomagal.

 

NAŠ NAČRT, KAKO TI BOMO POMAGALI

POSTOPOMA, Z NAŠO FILOZOFIJO RAVNOVESJA!

Mindset_aspire_ikona.png
Aspire_ikone-za-spletno.png
Prehrana_aspire_ikona.png

ZAČNI, ZABELEŽI IN SPREMEMBA JE NEIZOGIBNA. NATO VZTRAJAJ!

Kako?

1. Najprej začni s pozitivno miselnostjo,

2. vnesi v svoj vsakdan telesno aktivnost,

3. na jedilnik dodaj uravnoteženo prehrano.

Mnenja

Planer mi je všeč, ker je pregleden ... vanj lahko vpišem svojo prehrano in šele tako ugotovim, kje ga "kiksnem". Včasih po treningu v fitnesu vanj vpišem kaj sem naredila, tako imam idejo za trening doma, ko mi zmanjka časa za v fitnes. Pa tudi zelo lep je!

Jerneja

 

ZA BOLJŠE POČUTJE POTREBUJE TVOJE TELO TUDI

Herkul gym_julij 2020_18.jpg

Naša filozofija

Aspire Fit Plan je mlado slovensko podjetje, ki filozofijo zdravega življenjskega sloga razumeva v drugačnih okvirih. Zagovarjamo gibanje, visoko motivacijo in trdo delo, a se hkrati zavedamo, da obstajajo trenutne želje. Burger, sladica, proteinske voda ali sadje in zelenjava? – Odgovor je uravnoteženost. 

 
Aspire Fit Plan